Pakistaanse man gearresteerd in Patong voor 3,270 dagen overschrijding van de verblijfsduur

Phuket -

Een 35-jarige Pakistaanse man werd in Patong gearresteerd voor 3,270 dagen omdat hij zijn wettelijke visumvoorwaarden had overschreden, vertelde het Phuket Immigration Office aan de Phuket Express.

Ze arresteerden de heer Anjum Raza, een Pakistaanse onderdaan, op Phra Baramee Road in Patong gisteren (26 december).th).

Volgens het Phuket Immigration Office zit hij momenteel op 3,270 dagen overschrijding van zijn wettelijke visum, of bijna negen jaar, om in Thailand te blijven.

Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden beschuldigd van overschrijding van de toegestane verblijfsduur. Het was onduidelijk waarom meneer Raza zijn visum had overschreden.

Op dezelfde dag een 44-jarige Indiase man werd in Patong gearresteerd voor 1,322 dagen omdat hij zijn wettelijke visumvoorwaarden had overschreden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.