Indiase man gearresteerd in Patong voor 1,322 dagen overschrijding van de toegestane verblijfsduur

Phuket -

Een 44-jarige Indiase man werd in Patong gearresteerd voor 1,322 dagen omdat hij zijn wettelijke visumvoorwaarden had overschreden.

Het Phuket Immigration Office vertelde de Phuket Express dat ze de heer Anil Dutt, een Indiase staatsburger, gisteren (26 december) op Phra Baramee Road in Patong hebben gearresteerd.th).

Volgens het Phuket Immigration Office zit hij nu op 1,322 dagen overschrijding van zijn wettelijke visum om in Thailand te blijven. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden beschuldigd van overschrijding van de verblijfsduur. Het was onduidelijk waarom meneer Dutt zijn visum had overschreden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.