De beroemde Engelse zanger Sam Smith bezoekt het eiland Samui

Sam Smit Facebook

Samui-eiland, Surat Thani –

Een beroemde Engelse zanger Sam Smith bezocht het eiland Samui en nam veel virale foto's op Instagram en Facebook.

Sam Smith, die niet-binair is, plaatste hun foto's op 23 december op hun socialemediakanalenrd. Ze reden met een motor op het eiland Samui in Surat Thani, Zuid-Thailand. Hun fanclub wist dat ze Thailand bezochten voor hun kerst- en nieuwjaarsviering. Ze hadden echter geen idee hoe lang ze op het eiland Samui zouden blijven.

Sam Smit Facebook

Ze werden gezien terwijl ze een T-shirt droegen met de tekst "Yippy I'm Gay". Veel mensen zagen dat ze ook 's nachts op een motor reden. Hun nieuwste nummer is "Night Before Christmas", dat vorige maand werd uitgebracht. Ondertussen verscheen in augustus een ander topnummer, "Unholy", dat dit jaar in veel landen de top van de hitparade heeft bereikt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.