Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is onze wekelijkse rubriek waarin we de beste lokale verhalen van de afgelopen week in ons gebied van Phuket belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 19 december 2022 tot en met zondag 25 december 2022.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Alle voertuigen mogen nu op beide rijstroken de Patong Hill-weg gebruiken.Am 19. Dezemberth de Patong Road is nu volledig geopend waarin alle soorten voertuigen nu op beide rijstroken de weg mogen gebruiken.
  2. Vicepremier generaal Prawit Wongsuwan en zijn team bezochten overstromingsslachtoffers in Phuket en stelden een plan op om het probleem van kusterosie aan te pakken.

Vice-premier Prawit drong er bij de autoriteiten op aan om de beschadigde stranden zo snel mogelijk te herstellen.

3. Ambtenaren in Phuket hebben de New Year's Seven Days of Danger-campagne vanaf 29 december aangekondigdth, 2022 tot 4 januarith2023.

De Seven Days of Danger zijn gericht op het terugdringen van verkeersongevallen.

4. Een Australische toerist die op Patong Beach het bewustzijn verloor, is gered door strandwachten.

Een strandwacht heeft haar reanimeren terwijl ze wachtte op een vooruitgeschoven ambulance. De hartslag van de toerist keerde terug na reanimatie en ze werd met spoed naar Patong Ho gebrachtspitaal.

5. Buitenlanders hebben bloed gedoneerd na een enorm tekort aan Rh-negatief in Phuket als gevolg van een toenemend aantal buitenlanders dat betrokken is geweest bij ongelukken.

Meer buitenlanders bezoeken Phuket. Tegelijkertijd is ook het aantal buitenlanders dat het slachtoffer wordt van ongevallen toegenomen.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor je steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.