18-jarige herdenking gehouden bij Tsunami Memorial Wall in Maikhao, Phuket

Maikhao, Phuket –

Op de 18e werden religieuze ceremonies gehouden bij de Tsunami Memorial Wall in Maikhaoth  herdenkingsjaar voor de slachtoffers van de Tsunami op Tweede Kerstdag 2004 in Phuket.

Vanmorgen (26 december) werden drie religieuze ceremonies gehouden: het christendom, het boeddhisme en de islamth) bij de Tsunami Memorial Wall in Mai Khao, Thalang ter nagedachtenis aan de 18 jaar sinds de tragische tsunami op het eiland Phuket.

In totaal staan ​​45 nationaliteiten van slachtoffers op de muur vermeld en hun lichamen werden achter de muur op een kerkhof begraven. Er werden bloemen aan de muur gehangen om de slachtoffers van het incident te herdenken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.