Drugsverdachten opgepakt met 18,000 meth-pillen en 2 kg crystal meth in Phangnga

Phangnga —

In de provincie Phangnga zijn gisteren, 24 december, twee drugsverdachten gearresteerd met meth-pillen en crystal meth.

Een team van de politie van Phangnga arresteerde de 51-jarige dhr. Samsu Hayeeloa en de 30-jarige dhr. Masawlae Baga voor het Shell-benzinestation in het Mueang-district van Phangnga. Beide verdachten kwamen uit het diepe zuiden van Thailand in de provincie Pattani. De verdachten werden opgepakt samen met 18,000 methamfetaminepillen en twee kilo crystal methamfetamine.

De crystal meth was verstopt in twee aparte zakken in hun woning in de wijk Thap Put in Phangnga. De twee verdachten werden verdacht van het bezit van een zwaar verdovend middel.

Ze blijven in politiehechtenis voor verdere juridische procedures.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op [e-mail beveiligd]

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.