Beroemde zondagsmarkt in de oude binnenstad van Phuket, speciaal geopend op een zaterdag, oudejaarsavond

Oude binnenstad van Phuket –

De beroemde Phuket Walking Street Sunday Market 'Lard Yai' in Phuket Old Town wordt speciaal geopend op zaterdag 31 decemberst de oudejaarsavond.

De markt 'Lard Yai Market' is aangekondigd. "Ter gelegenheid van het nieuwjaarsfeest is Lard Yai verheugd aan te kondigen dat we zowel op zaterdag 31 december als op zondag 1 januari open zullen zijn!"

“We hopen jullie daar te zien om samen met ons een onvergetelijk eindejaar te vieren!”

Phuket-wandelstraat

16:00 - 22:00

Oude stad Phuket

Thalang-weg

Phuket Thailand

De Phuket Walking Street Sunday Market, ook wel bekend als 'Laad Yai', heeft wekelijks minstens twee miljoen baht opgebracht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.