Verdachte gearresteerd met 3,000 methamfetaminepillen in Thalang

Thalang-

Een verdachte is gearresteerd met 3,000 methamfetaminepillen in de Thalang-distributiect.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat ze een verdachte hebben aangehouden in het subdistrict Pa Klok met 3,000 methamfetaminepillen en 58 gram crystal methamfetamine.

De verdachte werd naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

De naam en leeftijd van de verdachte werden echter niet vrijgegeven aan de pers.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.