Australische man gearresteerd op Samui Airport met 96 kogels en gedemonteerd vuurwapen

Samui-eiland, Surat Thani –

Een Australische man werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Samui met 96 kogels en een voorwerp dat leek op een pistool dat een gedemonteerd vuurwapen leek te zijn. Hij beweerde dat hij ze nodig had voor zelfverdediging.

Dat heeft het Surat Thani Immigration Office vandaag (22 december) aan de Phuket Express verteldnd) dat ze de heer Mark Bassett, 41, een Australisch staatsburger, hebben gearresteerd op Samui International Airport. Bij hem werd een voorwerp in beslag genomen dat leek op een pistool (in afzonderlijke delen) en 96 kogels.

Hij vertelde de politie dat hij de spullen had gekocht van een Thaise man in de buurt van een kruidenierswinkel in het subdistrict Bo Phut op het eiland Samui en dat hij ze nodig heeft voor zelfverdediging wanneer hij naar het buitenland reist.

Soortgelijk verhaal in Phuket

Een Israëlische man is gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket met 55 kogels van 5.56 mm.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.