TAT tekent samenwerkingsovereenkomsten met grote Zuid-Koreaanse toeristische spelers

PERSBERICHT:

De overeenkomsten met KATA, Korean Air en SOOBAK zullen Thailand helpen positioneren als bestemming voor het hele jaar door voor Koreaanse reizigers.

Bangkok, 21 december 2022 – De Tourism Authority of Thailand (TAT) heeft drie nieuwe samenwerkingsovereenkomsten op het gebied van toerisme ondertekend met grote Zuid-Koreaanse toeristische spelers – de Korea Association of Travel Agents (KATA), Korean Air en SOOBAK – die gericht zijn op het verder uitbreiden en versterken van toeristische banden tussen de twee landen.

De heer Yuthasak Supasorn, TAT-gouverneur, zei: “Deze nieuwe samenwerkingsovereenkomsten op het gebied van toerisme, die vóór het Visit Thailand-Korea Year 2023-2024 komen, zullen het Thaise toerisme ten goede komen. Ze zullen de TAT helpen om Thailand het hele jaar door te positioneren als een bestemming voor Koreaanse reizigers, met name onder de Generatie Z, millennials, vrouwen die alleen reizen, incentives, luxe, longstay golfers en huwelijksreizen.”

De heer Yuthasak ondertekende de nieuwe deals tijdens een bezoek aan de Zuid-Koreaanse hoofdstad op 19 december 2022.

Het Memorandum of Understanding (MOU) met KATA richt zich op het delen en uitwisselen van branchenieuws, kennis en knowhow om meer bezoekersverkeer tussen Thailand en Zuid-Korea te bevorderen, de ontwikkeling van nieuw opkomende marktsegmenten om veranderende markttrends het hoofd te bieden, en het bieden van wederzijdse steun in tijden van crisis.

Het memorandum van samenwerking (MOC) met Korean Air is gericht op het stimuleren van de vluchtoperaties van de luchtvaartmaatschappij naar Thailand, inclusief het openen van nieuwe routes naar meer bestemmingen in het koninkrijk. De deal is ook bedoeld om Amerikaanse reizigers meer mogelijkheden te bieden om Thailand te bezoeken, door gebruik te maken van het routenetwerk van Korean Air.

De MOU met SOOBAK zal zich richten op het promoten van toeristische producten en diensten in Thailand door het gebruik van NFT's. Verschillende voordelen en deals zullen exclusief worden aangeboden aan NFT-houders, in overeenstemming met de drang van Thailand om nieuwe technologieën te gebruiken en een nieuw 'toeristisch ecosysteem' te creëren voor een duurzamere industrie.

Het aantal Koreaanse toeristen dat in 2022 naar Thailand komt, zal naar verwachting meer dan 500,000 bedragen, en dit zal naar verwachting in 2023 toenemen tot ten minste 1.1 miljoen.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.