De autoriteiten van Phuket zeggen dat ze klaar zijn voor de Seven Days of Danger van het nieuwe jaar

Phuket -

Ambtenaren in Phuket hebben de New Year's Seven Days of Danger-campagne vanaf 29 december aangekondigdth, 2022 tot 4 januarith2023.

De vice-gouverneur van Phuket, Arnuparb Rodkwan Yodrabam, vertelde de Phuket Express. "We bereiden ons voor op het voorkomen van ongevallen op de weg en op zee voor het komende nieuwjaarsfestival."

“De Seven Days of Danger is vanaf 29 decemberth, 2022 tot 4 januarith, 2023. We streven ernaar verkeersongevallen, gewonden en sterfgevallen jaar na jaar te verminderen”, voegde Arnuparb eraan toe.

Een specifiek doel om het aantal ongevallen te verminderen, werd echter niet gegeven aan de Phuket Express.

“De Wereldherdenkingsdag voor verkeersslachtoffers vindt dit jaar plaats op 26 decemberth, 2022 van 8 uur tot 30 uur op het Phuket Technical College, 'merkte Arnuparb op.

Op dezelfde dag zal ook een herdenkingsdag zijn voor de tragische tsunami op tweede kerstdag in Phuket in 2004.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.