Pakistaanse toerist krijgt paspoort en 80,000 Baht terug nadat hij ze vergeten was in Phuket-bus

Phuket -

Een Pakistaanse toerist heeft zijn paspoort en 80,000 baht cash teruggekregen nadat hij zijn koffers was vergeten in een Phuket-bus.

Dat heeft de toeristenpolitie van Phuket gisteren (20 december) aan de Phuket Express verteldth) kregen ze van een 40-jarige Pakistaanse toerist te horen dat hij zijn tas in een bus was vergeten nadat hij vanuit Surat Thani in Phuket was aangekomen. Hij realiseerde zich later dat hij de tas in de bus had achtergelaten.

De toeristenpolitie van Phuket nam contact op met het busstation van Phuket voordat ze contact opnamen met de chauffeur. De tas van de Pakistaanse toerist werd nog in de bus gevonden. Al zijn bezittingen inclusief zijn paspoort en 80,000 baht in contanten zaten nog in de tas.

De niet-geïdentificeerde Pakistaanse toerist bedankte de buschauffeur en de toeristenpolitie van Phuket voor hun hulp, maar het was niet bekend of er beloningen of fooien werden gegeven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.