Australische toerist gered na bewustzijnsverlies op Patong Beach

Patong-

Een Australische toerist die op Patong Beach het bewustzijn verloor, is gered door strandwachten.

De Patong Lifeguard Association vertelde de Phuket Express dat gisteren (20 decemberth) vonden ze een oudere vrouwelijke Australische toerist, wiens naam niet bekend was, die plotseling het bewustzijn verloor zonder polsslag op het strand.

Ze gaven haar reanimatie terwijl ze wachtte op een vooruitgeschoven ambulance van het Patong Hospital. De hartslag van de toerist was terug na reanimatie en ze werd met spoed naar het Patong-ziekenhuis gebracht.

Haar toestand was op het moment van ter perse gaan stabiel, hoewel de reden voor de plotselinge ineenstorting niet werd gegeven door vertegenwoordigers van het Patong Hospital.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.