74-jarige Britse man gearresteerd op het eiland Samui voor 38 dagen overschrijding van de toegestane verblijfsduur

Soerat Thani –

Een 74-jarige Britse man werd gearresteerd op het eiland Samui in Surat Thani voor 38 dagen omdat hij zijn wettelijke visumvoorwaarden had overschreden.

De immigratieambtenaren van Surat Thani vertelden de Phuket Express dat ze de heer DENNIS ROBERT DESMOND, 74, een Britse staatsburger, hebben gearresteerd voor een hotel aan de Cherng Mon – Chaweng Road in het subdistrict Bo Phut, in het district Koh Samui.

Volgens de politie zit hij nu op 38 dagen van het overschrijden van zijn wettelijke visum om in Thailand te blijven. Hij werd naar het politiebureau van Bo Phut gebracht om te worden beschuldigd van overschrijding van de verblijfsduur. Het was onduidelijk waarom meneer DESMOND zijn visum had overschreden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.