De veerdiensten op Koh Samui gaan elk half uur weer open

Samui —

Volgens de gouverneur van Surat Thani hebben de veerboten hun normale activiteiten hervat na een onderbreking van twee dagen vanwege de sterke wind en golven in de Golf van Thailand.

Vandaag, 5 december om 30 uur, meldden lokale media dat de veerdiensten in Koh Samui in het onderdistrict Ang Thong weer zijn geopend na twee dagen te zijn opgeschort.

Er stond een groot aantal auto's in de rij om aan boord te gaan van de veerboten van de C-Transfer Company naar het vasteland bij het kaartverkooppunt, waardoor er een rij van meer dan 2 kilometer op de weg ontstond.

Passagiers waren nationaal divers en sommigen arriveerden voor zonsopgang.

De veerdienstverlener heeft de dienstregeling aangepast om gestrande passagiers op te vangen.

Normaal vertrekken er elk uur veerboten vanaf de pier, maar vandaag zijn ze aangepast om elk half uur te vertrekken. Dit is om de stroom van passagiers, auto's en vrachtwagens met landbouwproducten te versnellen. De laatste veerboot van de dag vertrekt volgens lokale media om 7 uur.

De eerste reis begint om 4 uur. C-Transfer Company zei bereid te zijn de diensten stop te zetten als de weersomstandigheden ongunstig worden.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Inschrijven
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.