Vicepremier bezoekt Phuket om de overstromingssituatie in de gaten te houden

Phuket-

Vicepremier generaal Prawit Wongsuwan en zijn team bezochten overstromingsslachtoffers in Phuket en stelden een plan op om het probleem van kusterosie aan te pakken.

Generaal Prawit arriveerde op de avond van 19 december in Phuket en begroette de burgers in de Mueang Komaphat-tempel in het Talang-district. Hij werd verwelkomd door de vice-gouverneur van Phuket, Anupaprodkwan Yodrabram.

Vervolgens woonde hij een bijeenkomst bij om de overstromingssituatie in de zuidelijke regio op te volgen en hielp hij bij het bedenken van een plan om kusterosie te voorkomen bij Sai Kaew Beach in het Talang-district.

De Provinciale Waterwerken Autoriteit (PWA) van Phuket informeerde vervolgens de plaatsvervangend premier over een waterontwikkelingsplan, inclusief het gebruik van alternatieve waterbronnen om te voorzien in de toekomstige behoeften van de mensen in Phuket.

De PWA verklaarde dat er in de afgelopen 4 jaar (2018-2021) 83 waterontwikkelingsprojecten zijn geweest, zoals een gemeenschappelijk overstromingspreventiesysteem in het Mueang-district van Phuket en de efficiëntieverbetering van het waterdistributiesysteem bij de Phuket Provincial Waterworks Authority.

Vice-premier Prawit drong er bij de autoriteiten op aan om de beschadigde stranden zo snel mogelijk te herstellen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.