UPDATE: Patong Hill Road volledig open

Patong-

Alle voertuigen mogen nu Patong Hill Road gebruiken op beide lanee.

Onze eerdere verhalen:

De reparatiewerkzaamheden aan de Patong Hill-weg zullen naar verwachting vóór nieuwjaar voltooid zijn en de Thaise minister van Transport heeft Phuket bezocht.

Dat heeft het Public Relations Office van Kathu vanmiddag (19 december) aan de Phuket Express verteldth) dat de Patong Road nu volledig is opengesteld waarin alle soorten voertuigen nu op beide rijstroken de weg mogen gebruiken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.