UPDATE: Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Bajrakitiyabha in stabiele toestand in het ziekenhuis, meldt het Bureau van het Koninklijk Huis

Het Bureau van het Koninklijk Huis heeft vanmorgen (19 december) aangekondigd dat de toestand van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Bajrakitiyabha Narendira Debyavati nu stabiel is.

Ons vorige verhaal:

Het Bureau van het Koninklijk Huis heeft aangekondigd dat Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Bajrakitiyabha Narendira Debyavati een hartprobleem heeft opgelopen op een oefenterrein van het Militaire Hondenbataljon in het Pak Chong-district van de provincie Nakhon Ratchasima.

Nu voor de update:

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Bajrakitiyabha Narendira Debyavati is nu in stabiele toestand. Haar hartslag wordt onder controle gehouden met medicijnen. 

Bij hartonderzoek blijkt dat het hart niet goed functioneert. Een coronaire angiogram vond echter geen afwijkingen. Artsen hebben gezorgd voor medische behandeling en apparatuur om de hart-, nier- en longfuncties te ondersteunen. De Thaise regering blijft haar weldoeners en supporters vragen om in het hele land te bidden voor haar gezondheid.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.