Veerdiensten opgeschort in Koh Samui, Phangan en Koh Tao te midden van stormen

Samui —

Volgens gouverneur Wichawut Jinto zijn boten in de zuidelijke provincie bevolen aangemeerd te blijven, terwijl veerdiensten in de Golf van Thailand zijn opgeschort vanwege slechte weersomstandigheden.

De Meteorologische Dienst waarschuwde om 5 uur voor hoge golven in de Golf van Thailand vanaf zondag 18 december. Dit bracht de gouverneur ertoe om vanaf zondag 8 uur tot een nader te bepalen tijdstip op maandag alle boten te verbieden de kust te verlaten. De gouverneur noemde ook harde wind en wijdverspreide regen in het zuiden.

Veerdiensten op de volgende routes zijn opgeschort:

  • Surat Thani-Ko Samui-Ko Phangan-Ko Tao
  • Don Sak-Ko Samui-Ko Phangan-Ko Tao
  • Ko Samui-Ko Phangan-Ko Tao-Chumphon
  • Ratchaprapa-dam in het Ban Takhun-district

Alle vissersboten keerden naar verluidt terug naar de kust na het horen van de aankondiging.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.