Man gearresteerd met 634 methamfetaminepillen in Rawai

Rawai-

In Rawai is een man gearresteerd met 634 methamfetaminepillen.

De provinciale commandant van Phuket, generaal-majoor Sermpan Sirikong, vertelde The Phuket Express dat ze de 38-jarige Athichai 'Siw' in Rawai hebben gearresteerd. Bij hem werden 634 methamfetaminepillen, 33.09 gram crystal methamfetamine en een handgemaakt pistool met vijf kogels in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht voor beschuldigingen van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen en illegaal bezit van vuurwapens en munitie.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.