Ex-pat uit Myanmar die al lang in dienst is, gearresteerd met 80 methamfetaminepillen in Thalang

Thalang-

Een man uit Myanmar die al 33 jaar in Thailand woont, werd in Thalang gearresteerd met 80 methamfetaminepillen en crystal methamfetamine.

De heer Bancha Tanooin, de chef van het district Thalang, vertelde de Phuket Express dat een team van agenten uit het district Thalang de heer Ao Sen, de Myanmarese onderdaan, had gearresteerd in een huis in Cherng Talay. Bij hem werden 48.46 gram crystal methamphetamine en 80 methamphetaminepillen in beslag genomen. Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

De heer Ao Sen gaf tegenover agenten toe dat hij eerst drugs voor zichzelf had gekocht, maar later verkocht aan andere Thaise en migrerende werknemers. Hij verkocht ongeveer zes maanden drugs voordat hij werd gearresteerd. Hij heeft ongeveer 33 jaar legaal in Thailand gewoond met een werkvergunning.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.