Zijne Koninklijke Majesteit de Koning van Thailand en Hare Koninklijke Majesteit de Koningin testen positief op COVID-19, zeer milde symptomen

Thailand -

Dat maakte het Bureau van het Koninklijk Huis vanmiddag (17 december) bekendth) waarin staat dat Zijne Koninklijke Majesteit de Koning en Hare Koninklijke Majesteit de Koningin positief zijn gediagnosticeerd voor COVID-19.

In de aankondiging staat dat artsen hunne Majesteiten gisteravond (19 december) om 16 uur regelmatig op COVID-11 hebben gescreend. Ze zijn positief gediagnosticeerd voor COVID-30.

Ze hebben allebei zeer milde symptomen en verkeren niet in ernstige toestand. Doktoren hebben medische behandelingen gegeven. Doktoren hebben hunne majesteiten gevraagd om gedurende deze tijd af te zien van koninklijke plichten.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.