Slaperige bestuurder botst tegen elektriciteitspaal en woning in Thalang

Thalang-

Een elektriciteitspaal werd bijna doormidden gesneden en een huis raakte beschadigd nadat een chauffeur van een pick-up in slaap viel achter het stuur van zijn voertuig vandaag in Thalang.

De politie van Thalang is vanmorgen (16 december) op de hoogte gebracht van het ongevalth) op Thep Kasattri Road in zuidelijke richting in Sri Soonthorn.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de beschadigde pick-uptruck langs de weg te vinden. In de buurt vonden ze een beschadigde elektriciteitspaal en een beschadigd huis.

De bestuurder, de heer Kittichai Kamjaras, 27, had handletsel opgelopen. Hij zei dat hij uit Surat Thani kwam en op weg was naar de stad Phuket. Hij gaf toe dat hij voor het ongeval achter het stuur in slaap was gevallen.

Dat heeft de politie van Thalang aan de Phuket Express verteld. De heer Kittichai wordt beschuldigd van roekeloos rijgedrag en het veroorzaken van materiële schade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.