Man gevonden met mes op Bangla Road, meegenomen naar politiebureau

Patong-

Een man werd gevonden met een mes op de Bangla Road in Patong en werd meegenomen naar het politiebureau van Patong.

De politiechef van Kathu, de heer Siwat Rawangkun, vertelde de Phuket Express dat gisteravond (15 december).th) voerden ze zoals gewoonlijk een normale patrouille uit op Bangla Road om misdaad en illegale drugs te voorkomen.

De patrouille ontdekte dat een Thaise man zonder shirt werd gevonden met een mes voor een plaatselijke nachtclub. Hij werd gepakt en naar het politiebureau van Patong gebracht voor ondervraging en voor verdere juridische stappen.

De politie heeft geen verdere details over het incident vrijgegeven. Er waren geen gewonden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.