Brand beschadigt klein deel van populaire nachtclub in Kamala

kamala-

Een brand heeft een klein onderdeel van een populaire nachtclub in Kamala beschadigd.

De brandweer van Kamala werd gisteren (15 december) op de hoogte gebracht van de brandth) rond het middaguur in Café Del Mar op Kamala.

Brandweerlieden met een brandweerauto kwamen ter plaatse en troffen het vuur aan in een kleine bar in de nachtclub. Het duurde slechts vijf minuten om het vuur te blussen. Er werden geen gewonden gemeld.

Op het moment van schrijven wordt de oorzaak van de brand nog onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.