Patong houdt 'Sexy Run on the Beach'

Patong-

Aanstaande zondag vindt in Patong het evenement 'Sexy Run on the Beach' plaats.

Het PR-team van de gemeente Patong vertelde de Phuket Express dat de 'Sexy Run on the Beach' op zondag (18 december) zal worden gehoudenth ) van 4:00 tot 6:00 uur. Dit wordt het eerste hardloopevenement in Patong sinds enige tijd.

Alle geslachten en leeftijden die klaar zijn om samen een goede ervaring te creëren, kunnen meedoen. Registratie is gratis.

  1. Hardlopen is ongeveer drie kilometer langs het strand
  2. Je kunt alles dragen dat eruitziet om zelfvertrouwen op te bouwen
  3. Degenen die zich aanmelden om deel te nemen, worden geregistreerd op 18 december 2022, van 4:00 - 6:00 uur op het Sea Pearl-kruispunt. Registratie is gratis.
  4. Prijswinnaars van de wedstrijd ontvangen een voucher of coupon in plaats van contant geld om producten te kopen in de 69 slam shop, waar de 1-3 finishers de volgende prijzen ontvangen

1e prijs 5,000 baht

2e prijs 3,000 baht

3e prijs 2,000 baht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 08 7686 9535

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.