Patong Beach Road sluit morgen wegens carnaval

Patong-

Patong Beach Road is morgen (2022 december) tijdelijk gesloten voor de parade van Patong Carnival 16th).

Het PR-team van de gemeente Patong vertelde de Phuket Express dat de Patong Beach Road (Taweewong Road) morgen tijdelijk gesloten zal zijn van 4:00 tot 9:00 uur voor Phuket Carnival 36th Optocht 2022. Vermijd het gebied en gebruik alternatieve routes.

Het jaarlijkse Patong-carnaval wordt deze maand gehouden ter gelegenheid van de officiële opening van het toeristische hoogseizoen in Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

 

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.