Vrouwelijke drugsdealer gearresteerd in Thalang met 1,720 methamfetaminepillen

Thalang-

In Thalang is een vrouwelijke drugsdealer gearresteerd met 1,720 methamfetaminepillen.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat gisteren (14 decemberth) hebben ze mevrouw Ratree Gansantear gearresteerd in een buurtwinkel in Baan Ao Po in de wijk Pa Klok. Bij haar werden 1,720 methamfetaminepillen in beslag genomen.

De arrestatie kwam nadat de politie een tip had ontvangen dat mevrouw Ratree drugs verkocht in het gebied. Ze voerden een steekoperatie uit voordat ze haar arresteerden.

Ze werd naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van drugs van categorie 1 met de bedoeling ze te verkopen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.