Bierbar in Patong gevonden zonder legale licenties

Kathu –

Een bierbar in Patong werd gevonden zonder legale vergunningen na klachten van bezorgde burgers.

Siwat Rawangkun, hoofd van het Kathu-district, vertelde de Phuket Express dat ze gisteravond (14 december) het barbier in Patong hadden gecontroleerdth) nadat officiële klachten waren ingediend waarin stond dat sommige bars opengingen met luide muziek die de bewoners stoorde.

De barmanager kon geen legale vergunning voor de bar en een vergunning voor het verkopen van alcohol voorleggen. De manager werd voor verdere juridische stappen naar het politiebureau van Patong gebracht, maar werd niet bij de pers genoemd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.