Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Bajrakitiyabha ligt in een medisch noodgeval in het ziekenhuis

PERSBERICHT:

Het Bureau van het Koninklijk Huis heeft aangekondigd dat Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Bajrakitiyabha Narendira Debyavati een hartprobleem heeft opgelopen op een oefenterrein van het Militaire Hondenbataljon in het Pak Chong-district van de provincie Nakhon Ratchasima.

Volgens het bureau verloor Hare Koninklijke Hoogheid het bewustzijn tijdens een hondentraining terwijl ze zich voorbereidde op het evenement "Thailand Working Dog Championship by Royal Thai Army 2022", dat van nu tot 19 december wordt gehouden.

Artsen boden de prinses voorlopige remedies in het plaatselijke Pak Chong Nana-ziekenhuis voordat ze Hare Koninklijke Hoogheid naar het Chulalongkorn-ziekenhuis in Bangkok brachten voor uitgebreide behandelingen.

BRON: NNT

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.