UPDATE: De wegenbouw van Chalong naar Patong is voor 80 procent voltooid

Chalong, Patong –

Een back-upweg van Chalong naar Patong in aanbouw is nu voor 80 procent voltooid.

Ons vorige verhaal:

De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, en de president van de Phuket Provincial Administration Organization (PPAO) Rewat Areerob onderzochten op 24 oktober de lokale weg achter de Silsuparam-tempel in Chalong.

Nu voor de update:

De heer Rewat vertelde de Phuket Express: "Deze weg is aangelegd om aardverschuivingen in de toekomst te voorkomen en om andere mogelijkheden te bieden om van Chalong naar Patong te reizen."

Een exacte einddatum voor de weg werd echter niet gegeven.

Ondertussen de herstelwerkzaamheden aan de Patong Hill-weg zullen naar verwachting vóór nieuwjaar zijn voltooid en de Thaise minister van Transport heeft Phuket bezocht.

Een nieuwe lokale weg van Kathu naar Patong is officieel geopend op Vaderdag, 5 december 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.