Geen enkele stafmedewerker van een uitgaansgelegenheid in Patong test positief op het hardhandig optreden tegen drugs, zegt de politie

Patong-

Geen enkel personeelslid van uitgaansgelegenheden in Patong testte positief op drugs tijdens een hardhandig optreden, zegt de politie.

Een team van ambtenaren van de Kathu District Chief gisteravond (13 decemberth) voerde een urinedrugtest uit op meerdere stafmedewerkers van uitgaansgelegenheden zonder voorafgaande kennisgeving.

De politiechef van Patong, kolonel Sujin Nilbodee, vertelde de Phuket Express: "Dit maakt deel uit van een campagne voor uitgaansgelegenheden die we 'X-Ray' noemen om illegaal drugsgebruik en -verkoop te onderdrukken."

“Stafpersoneel van drie uitgaansgelegenheden werd getest op drugsurine, in totaal 85 stafleden, waarvan 35 mannen en 50 vrouwen. Geen van hen testte positief op drugs.” aldus Sujin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.