Wind Symphony-concert gehouden in Promthep Cape - FOTOTOUR

Phuket -

Een blaassymfonieconcert getiteld 'De symfonie bij zonsondergang' werd gehouden op Promthep-kaap in Rawai gisteren, maandag (12 december).

Het concert werd gehouden door het Royal Navy Third Area Command in Phuket, de gemeente Rawai en Kasetsart University. Het concert werd geopend door vice-admiraal Arpakorn Yookongkaew van de Royal Thai Navy en de burgemeester van Rawai, Aroon Solos.

Veel Thais en buitenlanders namen deel aan het concert.

Promthep Cape is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Phuket, bekend bij zowel Thaise als buitenlandse toeristen. Veel mensen kijken graag naar de prachtige zonsondergang op deze plek.

Op zondag (11 decth), werd het concert 'The Discovery Land' gehouden in Phuket Old Town.  

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.