Dieven stelen bijna alles uit huis in Patong nadat eigenaar een jaar weg was

Patong, Phuket –

  Een huiseigenaar kwam na een jaar terug naar haar huis voordat hij ontdekte dat bijna alles binnenin verdwenen was.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat mevrouw Patchamon Chompanat aangifte bij de politie had gedaan dat dieven in haar huis hadden ingebroken. Ze liet haar huis op slot toen ze twee jaar geleden terugkeerde naar een andere provincie. Ze kwam vorig jaar even terug om het huis te bezoeken toen ze zei dat alles in orde was en ging weer terug naar de andere provincie.

Twee dagen geleden kwam ze weer terug naar het huis voordat ze ontdekte dat dieven in haar huis hadden ingebroken. Dieven stalen bijna alles inclusief de deuren en ruiten. Mevrouw Patchamon waarschuwde het publiek om regelmatig hun huizen te controleren als iemand voor een lange tijd weg is.

De politie van Patong onderzoekt naar verluidt de diefstallen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.