Zes mensen naar het politiebureau van Wichit gebracht nadat ze naar verluidt bankrekeningen hadden geopend voor oplichters en fraudeurs

waar –

Zes verdachten werden naar het politiebureau van Wichit gebracht nadat ze naar verluidt bankrekeningen hadden geopend voor oplichters en fraudeurs.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat zes verdachten waren teruggebracht naar het politiebureau van Wichit voor een repressiecampagne die vanaf 6 december werd gevoerd.th tot december 10th, 2022, voor het openen van bankrekeningen voor oplichters en fraudeurs.

De zes mensen werden door de pers geïdentificeerd als:

  1. Meneer Pichai, 29 uit Rayong
  2. Mevrouw Panawan, 38 uit Phitsanulok
  3. Mevr. Juthathip, 25 uit Bangkok
  4. Meneer Thammrit, 31 uit Nakhon Sawan
  5. Mevrouw Soontree, 44 uit Bangkok
  6. Meneer Wai, 32 uit Nakhon Sawan

Ze werden allemaal geconfronteerd met verschillende beschuldigingen van overtredingen van de Computer Crimes Act in termen van fraude.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.