Patong motordief gearresteerd

Patong-

Een motordief in Patong is gearresteerd.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat gisteravond (12 decemberth) arresteerden ze de 35-jarige Krisada 'Nong' Kluajanong uit Sakon Nakhon, in het noordoosten van Thailand. Hij werd gearresteerd in de buurt van een werkkamp tegenover Soi Coconut aan Na Nai Road. Bij hem werd een gestolen motor in beslag genomen.

De arrestatie kwam nadat een motoreigenaar aangifte deed bij de politie van de gestolen motor die geparkeerd stond voor een woonwijk in Soi Na Nai 2.

De politie heeft Nong opgespoord via camerabeelden in de buurt en ze hebben uiteindelijk de verdachte gearresteerd die wordt beschuldigd van diefstal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.