Mobiele telefoon vergeten in taxi Phuket teruggegeven aan toerist in Verenigde Arabische Emiraten

Phuket -

  In de Verenigde Arabische Emiraten wordt een mobiele telefoon teruggegeven aan een toerist die tijdens een bezoek aan Phuket zijn mobiele telefoon is vergeten in een taxi.

De toeristenpolitie van Phuket heeft de Phuket Express laten weten dat ze een e-mail hebben ontvangen [e-mail beveiligd] vorige week van de onbekende toerist die nu in de Verenigde Arabische Emiraten is om een ​​iPhone 14 Pro Max op te sporen. De toerist vergat de telefoon in een taxi die op 3 december vertrok van een hotel naar de internationale luchthaven van Phuket.

De toeristenpolitie van Phuket nam contact op met de toerist via de WhatsApp-applicatie. De toerist kon identificeren waar de mobiele telefoon was vanaf een locatie die was gekoppeld aan een ander apparaat. De toeristenpolitie vond uiteindelijk de taxichauffeur en de chauffeur controleerde in de taxi en ontdekte de mobiele telefoon die nog op de achterbank lag.

De mobiele telefoon werd gegeven aan de vriend van de toerist die in Phuket is voordat de mobiele telefoon naar de Verenigde Arabische Emiraten werd verzonden. De toerist is erg blij en waardeert de hulp van de toeristenpolitie van Phuket.

 

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.