Zweedse man valt van tweede verdieping hotel in Patong, overleeft met verwondingen

Patong-

Een Zweedse man heeft het overleefd nadat hij van de tweede verdieping van een hotel in Patong viel.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op de hoogte waren gebracht dat een buitenlandse man gisteravond (12 december) uit een hotel was gevallen op Sawatdirak Road nabij de Sai Namyen Intersection.

Hulpdiensten en politie arriveerden ter plaatse om de man te vinden die later werd geïdentificeerd als de heer Bo Peter Svensson, 64, een Zweeds staatsburger. Hij had verschillende verwondingen opgelopen en werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De hoteleigenaar, mevrouw Supaphon Wachirawarkan, 52, vertelde de politie dat de Zweedse man gisteren, 12 december, alleen incheckte in het hotel op de tweede verdieping. Medewerkers beweren dat hij dronken was. Daarna hoorde mevrouw Supaphon iets vallen voordat ze erachter kwam dat het de Zweedse man was.

De politie vond geen teken van ongeregeldheden in de hotelkamer van de heer Svensson, maar er werden wel alcoholische dranken gevonden in de kamer. Op dit moment denkt de politie dat het een ongeluk was.

De heer Svensson kon vanwege zijn verwondingen zijn versie van de gebeurtenissen niet geven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.