Windsymfonieconcert gehouden in de oude binnenstad van Phuket - FOTOTOUR

Phuket -

Gisteravond, zondag (11 december) werd in Phuket Old Town een blaassymfonieconcert gehouden met de titel 'The Discovery Land'.th).

Het concert werd geopend door de vice-gouverneur van Phuket, Amnuay Pinsuwan, op de Charter Intersection.

Veel mensen namen deel aan het concert in traditionele Phuket-kostuums. Het concert vond plaats op dezelfde dag als de Laard Yai Walking Street Market waar veel buitenlandse toeristen belangstelling voor hadden.

Vandaag (12 decth), vindt het concert 'The Symphony at Sunset' plaats op de Promthep Cape in Rawai van 5 tot 30 uur. Het concert wordt georganiseerd door de Universiteit van Kasetsart.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.