Meer dan 3,000 hardlopers doen mee aan de Kathu Half Marathon 25th Anniversary Edition

Kathu –

Meer dan 3,000 hardlopers deden mee aan de Kathu Halve Marathon 25th Jubileumeditie gisteren (11 december).

De marathon werd geleid door de vice-gouverneur van Phuket, Amnuay Pinsuwan, en de heer Chaianan Sutthikun, hoofd van het Kathu-district.

De heer Chaianan vertelde aan The Phuket Express: “De Kathu Halve Marathon is succesvol omdat er veel hardlopers meededen, meer dan we hadden verwacht. Thais en buitenlandse hardlopers uit vijftien landen namen deel aan vier soorten races in de marathon: de Walk for Heath van 2.5 kilometer zonder leeftijdsgrens, Fun Run van 6 kilometer, Mini Marathon van 10.5 kilometer en een Halve Marathon van 21 kilometer.

"De gemeente Kathu heeft ook sport ondersteund als onderdeel van onze lokale ontwikkeling van toerisme en economie", voegde de heer Chaianan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.