Beroemde Russische jazzsaxofonist presenteert op Jazz on the Beach in Karon

Karon-

Igor Butman, een beroemde Russische jazzsaxofonist, is morgen (13 december) aanwezig bij de 'Jazz on the Beach' op Karon Beachth).

Het PR-bureau van de gemeente Karon vertelde de Phuket Express dat het concert vanaf 5 uur zal worden gehouden aan het Nong Harn-meer op Karon Beach, met gratis toegang.

Het concert is bedoeld om het toerisme te ondersteunen, aangezien Russische toeristen nu de belangrijkste bezoekers in Phuket zijn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.