Zestien mensen gewond nadat pick-up inreed op een baht-bus in Thalang, Phuket

Thalang-

  Zestien mensen zijn gewond geraakt nadat een pick-uptruck achterop een baht-bus (Song Taew) crashte in Thalang, Phuket.

De hulpdiensten werden vanmorgen (4 december) om 37 uur op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan Thep Kasattri Road in het subdistrict Sri Soonthorn.

Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse en ontdekten dat de beschadigde baht-bus op de middenberm tegen een boom was gebotst. Vlakbij stond een beschadigde pick-up.

Zestien mensen op de Baht-bus liepen verwondingen op, 14 waren Myanmarese staatsburgers en twee waren Thais. Een niet-geïdentificeerde Thaise staatsburger had ernstige verwondingen opgelopen. Ze werden allemaal met zeven ambulances naar ziekenhuizen gebracht.

De politie van Thalang zet haar onderzoek voort om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Een onmiddellijke verklaring over de omstandigheden die tot het grote wrak hebben geleid, werd niet ter plaatse gedaan door reddingswerkers of politie.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.