Brandschade veerboot aan pier op Sirey Island, Phuket – VIDEO

Phuket -

  Een brand heeft een veerboot beschadigd die geparkeerd stond bij een pier op Sirey Island, Mueang Phuket.

Het Department of Disaster Prevention and Mitigation Phuket (DDPM Phuket) werd vanochtend om 6 uur (00 december) op de hoogte gebracht van de brandth) op een pier op Sirey Island in het subdistrict Rassada.

Brandweerlieden en de Phuket Express arriveerden ter plaatse en ontdekten dat het vuur hevig in lichterlaaie stond bij de veerboot die bij de pier geparkeerd stond. Het duurde ongeveer een uur om het vuur onder controle te krijgen.

De Phuket Marine Director vertelde de Phuket Express dat het vuur aan de voorkant van de boot begon voordat het zich verspreidde. De veerboot was net gerepareerd en stond klaar om passagiers van Phuket naar Phi Phi Island over te brengen, maar vandaag had de veerboot geen lijndienst. De ferry kan 490 passagiers vervoeren.

Er werden geen gewonden gemeld. In dit stadium wordt aangenomen dat de brand is ontstaan ​​door een elektrische kortsluiting. De exacte oorzaak van de brand wordt onderzocht door de forensische politie en het Phuket Marine Office.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.