Phuket viert 'Amazing Thailand 10 Million'

PERSBERICHT:

Phuket -

Het evenement "Amazing Thailand 10 Million Celebrations" op Phuket Airport is gepland om aankomende passagiers op drie aangewezen vluchten te verwelkomen, waarvan er twee al zijn geland. TUI Airways-vlucht BY086 vanuit Londen, VK, en IndiGo-vlucht 6E1763 vanuit New Delhi, India.

Aanwezig bij de welkomstceremonie voor de eerste twee vluchten waren de heer Narong Woonciew, gouverneur van de provincie Phuket, en mevrouw Numfhon Boonyawat, plaatsvervangend gouverneur voor beleid en planning, Tourism Authority of Thailand (TAT), evenals functionarissen en figuren uit het publiek en partners uit de particuliere sector.
-------
De derde aangewezen vlucht voor de welkomstceremonie is Delta Air Lines-vlucht DL7929 (KE 663) uit Seoul, Zuid-Korea, en zal naar verwachting om 21.10 uur landen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.