Meer dan 12,000 toeristen doen mee aan de Full Moon Party op het eiland Pha-Ngan

FOTO: MGR Online

Pha-Ngan-eiland, Surat Thani-

Meer dan 12,000 toeristen namen deel aan het Full Moon-feest op het eiland Pha-Ngan in Surat Thani.

De heer Wiwat Chuenban, vice-president van de Tourism Council of Thailand vertelde de Phuket Express: “Het feest werd gisteren gehouden (9 decemberth) op Rin Beach in het subdistrict Baan Tai.”

“Meer dan 12,000 Thaise en buitenlandse toeristen genoten van het feest. Ook restaurants, hotels en winkels aan het strand zaten vol met klanten. Dit was de laatste avond van de Full Moon Party voor de laatste volle maan dit jaar,” voegde dhr. Wiwat toe.

Ondertussen patrouilleerden de ambtenaren van het district Pha-Ngan en de politie op het feest om de veiligheid te waarborgen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.