Tienduizenden binnenlandse reizigers verwachten busdiensten tijdens het komende driedaagse vakantieweekend in Thailand

FOTO: Khaosod

nationaal —

  Volgens het staatsbedrijf Transport Co Ltd zullen naar verwachting tienduizenden mensen in het binnenland reizen met bussen tijdens het komende driedaagse vakantieweekend van 10 tot 12 december.

Sanyalak Panwattanalikhit, algemeen directeur van de Transport Company, zei dat de Transport Company tussen 3,000 december (Grondwetdag) en 10 december ongeveer 12 ritten heeft om reizigers te faciliteren.

Sanyalak zei dat meer dan 227,386 mensen, goed voor 23,233 reizen, reisden tijdens de laatste lange vakantie van 2 december tot 5 december, wat Vaderdag was.

Om de verspreiding van Covid te voorkomen, wordt alle passagiers aangeraden zich te houden aan de voorschriften van de vervoersmaatschappij, zoals het dragen van maskers en sociale afstand.

De Constitutionele Dag is een viering van de dag dat Thailand in 1932 de eerste permanente constitutionele monarchie aannam.

De Dag van de Grondwet in Thailand is een nationale feestdag die op 10 december valt. Dit jaar valt de dag op zaterdag; daarom zal de volgende maandag in plaats daarvan als feestdag dienen. Alle overheidskantoren, inclusief immigratie kantoren, scholen, banken en sommige commerciële instellingen zijn gesloten.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.