Jaarlijks festival 'Khong Dee Phuket' in Saphan Hin

Phuket -

  Vanaf 28 december wordt het jaarlijkse festival 'Khong Dee Phuket' gehoudenth, 2022 tot 5 januarith, 2023 bij Saphan Hin in de stad Phuket.

De vice-gouverneur van Phuket, Arnuparb Rodkhwan Yodrabam, vertelde de Phuket Express dat het festival meestal wordt gehouden voor en na Nieuwjaar, dat bedoeld is om zowel het Rode Kruis van Phuket als het toerisme in Phuket te ondersteunen.

Er zullen veel activiteiten en presentaties zijn tijdens het evenement, zoals een Chinese noedel-eetwedstrijd, traditionele shows, concerten en meer. Tijdens het evenement zullen veel eetkraampjes en lokale producten worden verkocht.

Zie je daar.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.