Phuket houdt reddingsoefening op zee en schiet op hoogbouwoefeningen

Phuket -

  Het Department and Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Region 18 hield een reddingsoefening op zee en oefende brand in hoogbouw.

De oefeningen werden gisteren (7 december) gehouden op de Phuket Rajabhat University in Rassada. De gouverneur van Phuket, Naroon Woonciew, heeft de boor persoonlijk geïnspecteerd.

De directeur van de DDPM-regio 18 vertelde de Phuket Express het volgende: “We gebruikten een Rescue 1-boot, jetski en bijboot voor de reddingsoefening op zee. Voor branden op hoogbouwoefeningen gebruikten we een vrachtwagen met een vier meter hoge ladder met waterslang om water naar het hoge gebouw te spuiten. We zijn klaar voor reddingsacties op zee en in de vijf Andaman-provincies.”

Dhr. Sumet Kunlarit, een lid van het reddingsteam, vertelde de Phuket Express. 'We moeten enkele basiszaken weten voordat we iemand kunnen redden. Het eerste dat u echter moet overwegen, is kijken of we u kunnen helpen of niet. Als je niet kunt helpen, moet je contact opnemen met anderen.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.