Drijvende lantaarns en vuurwerk in beslag genomen op Patong Beach

Patong-

  Op het strand van Patong werden na klachten drijvende lantaarns en vuurwerk in beslag genomen.

Dat heeft de districtschef van Kathu, Siwat Rawangkul, vandaag (8 december) aan de Phuket Express verteldth). “We hebben klachten ontvangen dat er verkopers waren die drijvende lantaarns en vuurwerk verkochten op Patong Beach. Deze verkopers irriteren toeristen en kunnen gevaar opleveren door zwevende lantaarns en vuurwerk.”

“We zijn gisteravond (7 december) naar Patong Beach geweest, waar we op vier punten op het strand zwevende lantaarns en vuurwerk verborgen in bomen vonden. Die spullen zijn in beslag genomen, maar we hebben de eigenaren niet gevonden. We zijn echter naar hen op zoek”, legt dhr. Siwat uit.

“Drijvende lantaarns en vuurwerk mogen niet zonder toestemming in het openbaar worden afgestoken. Iedereen die deze regel overtreedt, krijgt een boete van maximaal 60,000 baht en/of een gevangenisstraf van maximaal drie jaar”, merkte de heer Siwat op.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.