15 drugssmokkelaars komen om in een vuurgevecht met Thaise soldaten aan de grens in Chiang Mai

Chiang Mai-

Vijftien drugssmokkelaars kwamen om in een vuurgevecht met Thaise soldaten uit The Pha Muang nabij de grens tussen Thailand en Myanmar in het Fang-district.

De commandant van de Pha Muang-taskforce, generaal-majoor Suparark Sathapornpol, vertelde de Thaise media gisteravond (7 decemberth) dat Thaise soldaten een bekend spoor van drugssmokkel in een bos in het subdistrict Mon Pin in de gaten hielden. De Pha Muang-taskforce is verantwoordelijk voor de handhaving van grenspatrouilles in het gebied van de Gouden Driehoek, waar drugssmokkel tussen landen wijdverbreid is.

Volgens generaal-majoor Suparark waren er ongeveer 20 smokkelaars met tassen die de grens vanuit Myanmar overstaken. Soldaten bevalen de drugssmokkelaars te stoppen, maar in plaats daarvan openden ze het vuur. Het vuurgevecht duurde ongeveer tien minuten en er raakten geen Thaise soldaten gewond tijdens de operatie.

Vanmorgen (8 decth) 15 lichamen van smokkelaars met 29 zakken crystal methamphetamine, een Kabine-geweer en een handgranaat werden ter plaatse gevonden.

De identiteit van de drugssmokkelaars en de operatie waarbij ze betrokken waren, worden nog onderzocht door de Pha Muang-taskforce.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media. 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/